Добре дошли в Берлин!

След повече от десет години активна дейност Интернационална СМ-конференция за жени кани всички лесбийки и други интересуващи се жени в продължение на няколко дена да се отдадат на една обща страст. Транссексуални, които се интересуват от БДСМ, също са добре дошли. Конференцията включва активни занятия (workshops), достатъчно свободно време за обмяна на най-различни страсти, партита, място за запознанства със сродни души, за задълбочаване на познати, както и откриване на непознати варианти за игра. Говорими езици ще бъдат английски и немски и ще се предлага взаимна помощ.

Тази година конференцията ще се проведе от девети до тринайсти април в Берлин. От петък до неделя занятията ще бъдат посветени на темата „полигамна любов“, както и на различните варианти и възможности за игра от дисциплината БДСМ. Настроението варира от доминантно до подчинено, камшичесто, огнено и (при)вързващо. Натрупали опит в дисциплината ще предадат знанията си, канейки присъстващите да се включат в практическите занимания, дискусии и експеримент на новоизучените възможности.Двете “play“- партита в петък и събота в Residence Avalon ще накарат всяко сърце да бие по-силно и предлагат възможност за изява на всякакви страсти. В събота вечер по традиция ще се проведе добре познатото парти „Kinky Dinner“, в което се предлага не само кулинарна наслада, но и такава за очите. Тези, които пристигат в четвъртък, могат да се настроят за предстоящите дни в Gargoyle, преди конференцията да е започнала.

Както всяка година ще се радваме на гости от цял свят, затова Ви молим да разпространите тази страница сред Вашите приятели и местната хомосексуална общност. Посетете ни отново, скоро ще публикуваме още подробности!

Ще се видим в Берлин!

Глэдис, Корнелия, Майке и Моника