Velkommen til Berlin!

Det er nu på 10. år, at den internationale kvinde-SM-konference inviterer lesbiske, MTF og andre nysgerrige kvinder til at tilbringe nogle påskedage, med at udforske fælles lidenskaber.

Transmænd (FTM), der føler sig knyttet til kvinde-BDSM-scenen er velkomne.
Konferencen byder på et bredt udvalg af workshops. Der vil være tid og rum til at udveksle erfaringer, deltage i playparties, lære nye åndsfæller at kende og muligheder for at udvide sit repertoire. Sproget er tysk og engelsk. Alle hjælper med at oversætte.

I år finder konferencen sted mellem torsdag den 9. og mandag den 13. April i Berlin. Fra fredag til søndag vil der være et bredt udvalg af workshops der på forskelligvis vil tematisere emner som polyamory og de forskellige sider af BDSM-scenen. Erfarne SM'ere tilbyder, at dele deres viden og indbyder til praktiske øvelser og diskussioner.De 2 playparties finder sted i Residence Avalon, hvor der er plads til alle former for leg. Lørdag aften står i tegnet af den traditionelle "kinky dinner". Her vil der ikke kun blive sørget for god mad. Øjet vil også blive tilfredsstillet. For de der allerede er i Berlin om torsdagen, er der mulighed for, at ses og lege i Gargoyle.

Vi glæder os til, at se gæster fra hele verdenen og beder Jer om, at give denne information videre i Jeres vennekreds og communities. I løbet af den kommende tid vil der komme yderligere informationer på siden, så kig ind igen!

Vi ses i påsken i Berlin!
 
Gladys, Kornelia, Maike og Monika