Welkom in Berlijn!

Al meer dan 10 jaar nodigt de Internationale Vrouwen-SM-Conferentie met Pasen lesbische en anderen nieuwsgierig vrouwen uit, zich een paar dagen lang uitsluitend te bekommeren met hun gezamenlijke passies. Ook Transmannen die zich verbonden voelen met de vrouwen-BDSM-scene zijn van harte uitgenodigd. De Conferentie biedt daadkrachtige workshops, tijd voor uitwisseling van gedeelde voorliefdes, party's, ruimte om gelijkgezinden te ontmoeten, en voor het verdiepen van bekende – en kennismaken met nieuwe – speelvariaties. Conferentietalen zijn Engels en Duits en vertalen doen we samen.

Dit jaar vindt de Conferentie van 9 –13 April plaats in Berlijn. Vrijdag tot zondag zijn er workshops rondom de thema’s Polyamorie en de Diversiteit van BDSM. Het zal er dominant, onderdanig, slagkrachtig, vurig en bindend aan toegaan. Ervaren spelers zullen hun kennis delen en nodigen uit tot discussie, demonstratie en het uitproberen van nieuw geleerde vaardigheden.De speelfeesten op vrijdag en zondag in de Residenz Avalon zullen elk spelershart sneller laten kloppen en bieden ruimte voor alle passies. Zaterdagvond zal het traditionele Kinky Dinner plaatsvinden. Daarbij zal niet alleen worden gezorgd voor de eten dat doet watertanden, maar ook voor programma wat het oog streelt. Wie al op Donderdag aankomt kan zich s'avonds al in de Gargoyle op de komende dagen voorbereiden, voordat de Conferentie op Vrijdag begint.

Zoals elk jaar verheugen we ons op gasten uit de hele wereld en vragen jullie daarom deze pagina in je vrienden kring en lokale gemeenschap bekend te maken. Kijk vooral later nog eens, dan zijn er zeker weer nieuw dingen te ontdekken op deze site!

Tot ziens met Pasen in Berlijn!

Gladys, Kornelia, Maike en Monika