Velkommen i Berlin!

I over 10 år har den Internasjonale SM-Konferansen for kvinner invitert lesber og andre nysgjerrige kvinner til Berlin for å vie noen dager til vår felles lidenskap. Også transgender-gutter, som føler seg tilknyttet det kvinnelige BDSM-miljøet, er velkommne. Konferansen byr på daglige workshops, tid for å snakke om de ulike lidenskaper, fest, anledning til å bli kjent med likesinnede, for å fordype kjente og å oppdage nye lekevarianter. Språket er engelsk og tysk, og alle hjelper til med oversettelser.

I år skal konferansen være fra 09. – 13. April i Berlin. Fredag til søndag blir det workshops om Polyamori samt ulike lekevarianter og –muligheter av BDSM. Det blir dominant, submissiv, slagkraftig, ildfull og lenkende. Erfarene leke-kvinner deler sin kunnskap og inviterer til praktiske forestillinger, diskusjoner og testing av nylærte teknikker.På de Play-Parties på fredag og søndag i Residence Avalon vil hjertene til de lekende kvinner slår høyere. På lørdag er tiden inne til den tradisjonsrike ”Kinky Dinner”. Nytelser er ikke bare til gamens fryd, også øyne får sitt. De som ankommer allerede på torsdag, kan kose seg i Gargoyle som forsmak på konferansen.

Som hvert år gleder vi oss over gjester fra hele verden og ber deg om å spre denne siden blant venner og i ditt lokale miljøet. Og kom inn igjen, snart kommer det mere informasjon.

Vi sees i Berlin til påske!

Gladys, Kornelia, Maike og Monika