Välkommen till Berlin!

För 11:e gången bjuder "the International Women's SM Conference" flator och andra nyfikna tjejer att ägna några dagar åt att frossa i sina gemensamma passioner. Även transgender (TS, TG, TP) som känner en gemenskap med kvinnors BDSM-miljö är välkommna. Konferensen bjuder på hands-on workshops, tid förlusta sig i sina lidelser, fester, möjlighet till spännande möten, samt fördjupa sig i och upptäcka nya lekar. Språket är tyska och engelska och alla hjälper till att översätta.

Detta år äger konferensen rum den 9-13 april i Berlin, Tyskland. Fredag till söndag blir det workshops till olika teman; polyamory och alla de olika variatoner och möjligheter inom BDSM. Förbered dig på en dominant, slående, submissiv, brinnande och fängslande stämmning. Erfarna tjejer delar med sig av sina kunskaper. Här bjuds in till att delta i praktiska övningar, diskutioner och att testa nya kunskaper.Partyn på Fredag och söndag i klubben Residence Avalon kommer varje lekande hjärta att slå högre och ger stort utrymme för allehanda passioner. På lördagkvällen hålls den traditionella galamiddagen Kinky Dinner. Inte bara gommen får njutning, även njutning för ögat står på programmet. Den som redan kommer fram på torsdag och vill komma i stämning inför de följande dagarna får ansluta till klubb Gargoyle innan konferensen börjar på fredag.

Som varje år ser vi fram emot gäster från hela världen och ber er att sprida den här sajten inom er vänkrets och er lokal comunity. Titta in på vår sida snart igen - det blir snart nyheter!

Vi ses till påsk i Berlin!

Gladys, Kornelia, Maike und Monika